Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

MIT Robotics Team 2015 Promo Video



Σχετικά με την Ομάδα MIT Ρομποτική

Η Ομάδα Ρομποτικής MIT είναι μια ομάδα τρέχει μαθητής του υψηλά κίνητρα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης. διαφορετική ομάδα μας, με μεγάλες εταιρείες που κυμαίνονται από Μηχανολόγων Μηχανικών με Φυσική και Αεροναυπηγών to Business μοιράζεται ένα κοινό πάθος για τον τομέα της ρομποτικής.
Σκοπός της ομάδας είναι να διερευνήσει συναρπαστική νέα τεχνολογία, να μάθουν δεξιότητες κριτικής, και να προωθήσει στον τομέα της ρομποτικής, μέσω εισέρχεται σε μια ποικιλία από διαγωνισμούς. Σε αντίθεση με πολλές άλλες ομάδες σπουδαστών, η Ομάδα Ρομποτικής δεν σχηματίζεται γύρω από ένα συγκεκριμένο διαγωνισμό. Αντίθετα, η ομάδα του προτιμά να εξελίσσεται συνεχώς μέσα από την εύρεση συναρπαστικές νέες ευκαιρίες για την πρόκληση.
Η Ομάδα Ρομποτικής υποστηρίζεται από το MIT Αεροναυτικής και Αστροναυτικής τμήμα, το Edgerton Κέντρο MIT και το MIT Lincoln Labs Κέντρο Beaver Έργων. Η ομάδα χρησιμοποιεί είναι χώρος Edgerton για την κατασκευή και μηχανική συναρμολόγηση, ενώ το Κέντρο Beaver Έργων παρέχει χώρο για την ανάπτυξη λογισμικού και τις δοκιμές.

Ιστορία της ομάδας

Η Ομάδα Ρομποτικής ΜΙΤ ιδρύθηκε το φθινόπωρο του 2013, μετά από μια μικρή ομάδα παθιασμένη φοιτητών αποφάσισε να γράψει την πρόταση για την έναρξη του διαγωνισμού της NASA RASC-AL Robo-Ops. Ξεκινώντας με μόνο μια μικρή χούφτα των μελών της, η ομάδα πήγε για να τερματίσει δεύτερος σε αυτό το ντεμπούτο ανταγωνιστική είσοδο.
Σήμερα, οι αριθμοί ομάδα περίπου 40 προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς μέλη και, για την αγωνιστική περίοδο 2014/2015 εργάζεται για εγγραφές για δύο χωριστούς διαγωνισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου