Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

ΣΧΕΔΙΟ. ΧΤΙΖΩ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ. Ομάδα Ανταγωνιστικής Ρομποτικής του MIT Τα έργα μας

 



 



Η ομάδα ρομποτικής του MIT είναι μια ομάδα προπτυχιακών φοιτητών με υψηλό κίνητρο από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης. Η διαφορετική ομάδα μας, με μεγάλες εταιρείες που κυμαίνονται από Μηχανική Μηχανική έως Business Analytics, μοιράζεται ένα κοινό πάθος για τον τομέα της ρομποτικής. 

Σκοπός της ομάδας είναι να διερευνήσει συναρπαστικές νέες τεχνολογίες, να μάθει κρίσιμες δεξιότητες και να προωθήσει το πεδίο της ρομποτικής μέσω της συμμετοχής σε διάφορους διαγωνισμούς και τη συμμετοχή σε εκδηλώσεις προσέγγισης στην ευρύτερη κοινότητα. Σε αντίθεση με πολλές άλλες ομάδες μαθητών, η ομάδα ρομποτικής δεν σχηματίζεται γύρω από κάποιο συγκεκριμένο διαγωνισμό ή εκδήλωση.

 Αντίθετα, η ομάδα προτιμά να εξελίσσεται συνεχώς μέσω της εύρεσης συναρπαστικών νέων ευκαιριών όπου μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις δεξιότητες που έχουν αναπτύξει από προηγούμενους διαγωνισμούς. 

Η ομάδα μας εργάζεται επί του παρόντος για να ανταγωνιστεί Robocup Soccer SSL 2020  στο Bordeax, Γαλλία. Προηγουμένως, η ομάδα μας συμμετείχε στο Robocup Rescue 2017 και 2018. 

http://roboteam.mit.edu/   http://roboteam.mit.edu/projects/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου