Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

''2ο Summer Camp Αθλητών Ρομπότ 2020''


INTESO
Το σχολείο τελείωσε , το "Robot Sports - Summer Camp" αρχίζει!
''2ο Summer Camp Αθλητών Ρομπότ 2020'' στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.
Αγαπητοί μας γονείς και παιδιά,
Ευχόμαστε να είστε καλά και υγιείς, μετά την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώσαμε και την οποία, προοδευτικά, ξεπερνάμε με τη βοήθεια και την άμεση ανταπόκριση όλων μας στα μέτρα που ανακοινώνονται!
Όσοι μαθητές μας ενδιαφέρονται να συνεχίσουν τα δωρεάν μαθήματα στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, θα έχουν την χαρά να γνωρίσουν νέο μοναδικό εξοπλισμό ρομπότ και ένα ευχάριστο άλλα και απαιτητικό μοντέλο προπόνησης!
Οι δωρεάν θέσεις είναι περιορισμένες και αφορά τα παιδιά που επιθυμούν να συνεχίσουν την προπόνηση και το νέο σχολικό έτος 2020 - 2021 όπως και αθλητές όπου θέλουν να προετοιμαστούν για την συμμετοχή τους στην Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομπότ .
Επίσης θα υπάρξουν βραβεύσεις για τους επιτυχόντες και δωρεάν συμμετοχή το νέο έτος στις επίσημες ομάδες RobotSports κατά επιλογή τους στην ομάδα του Πανσερραικού και του Αυτοκινητοδρομίου .
Το Summer Camp αθλητών ρομπότ 2020 θα αποτελεί μια μοναδική πρόκληση για κάθε μαθητή
και αφορά μαθητές όπου πραγματικά αγαπούν το άθλημα μας και επιθυμούν να ακολουθήσουν τον αγωνιστικό τομέα.
Τέλος οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παρουσιάσουν την πορεία τους αλλά προπαντός να διασκεδάσουν μαθαίνοντας στο αστρονομικό κέντρο ''Βικυ Καλογερα'' τον Αύγουστο στο 14ο φεστιβάλ "Αστροβραδία" στην Άνω Βρόντου του οργανισμού ''Αστροπυλη''.
Για εγγραφές επικοινωνήστε άμεσα με το mail μας .
θα χαρούμε πραγματικά να δούμε όσους περισσότερους από εσάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου